Движението по бул. Драган Цанков до телевизионната кула бе затворено.В третата

...
Движението по бул. Драган Цанков до телевизионната кула бе затворено.В третата
Коментари Харесай

Около 2 хил. протестиращи срещу нахлуването на Русия в Украйна на шествие в София

Движението по бул. " Драган Цанков " до телевизионната кула бе затворено.

В третата вечер на фестивала на светлините LUNAR светлинно обръщение изпратиха върху постройката на посолството на Русия в София участници в митинг.

Той се организира в отбелязвания в Русия по традиция Ден на успеха, където всекидневно е придружен от величествен боен церемониал, предава Дневник.

В София към 2 хиляди протестиращи против нахлуването на Русия в Украйна потеглиха на шествие от центъра на града до посолството в квартал " Изток ", където откакто се стъмни, малко след 21 ч. се организира и прожекцията върху постройката. Тя стартира с украинското знаме като включване и оцапан с кръв Z.

Защитниците на съветската позиция във войната също пристигнаха пред посолството като носеха този път единствено българския народен байрак, а от мощни уредби пространството се огласяше от съветска музика, измежду която е песни на Владимир Висоцки. Те успяваха да заглушат представителите на митинга, тъй че техните думи да не могат да се чуват. Към момента обаче напрежение сред двете групи няма.

По време на митинга се чуха крясъци: " Убийци ", " Фашисти " и други, а пред постройката участниците оставят детски облекла, куфари с апели да улавяне на влака за Москва и др.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР